Sedan det stora genombrottet 2012 med låten ”Dansa Pausa” har gruppen radat upp hits efter hits och deltagit i melodifestivalen två gånger med låtarna ”Efter Solsken” (2014) och ”Håll om mig hårt” (2016) som båda nått final i vår eminenta musiktävling som är det största tv-eventet i nutiden. Med över 80 miljoner streams på Spotify har gruppen sedan 2012 haft flertalet singlar som sålt multiplatinum.

Gruppen har blivit ett stående inslag i våra klassiska sommar tv-program som ”Allsång på skansen”, ”Lotta på Liseberg” och ”Sommarkrysset”. Mycket tack vara sitt unika sound som väcker sommarkänslor och deras energiska live-framträdanden som sprider glädje.

 

Panetoz bildades 1997 i Jordbro, de tre grundande medlemmarnas namn fick döpa gruppen (Pa Modou, Nebeyu och Tobias) och vägen mot en debutplatta hade inletts. Spelningarna började trilla in, medlemmar tillkom och soundet började ta form. De var förortskids men blev förortsidoler och förebilder för andra unga i området. Ändå fortsatte de oförtrutet sin resa för att förändra och inpräntade vart än de kom vikten i att skaffa sig en utbildning, sprida glädje, att värna om sina rötter, att vara sig själva – inga påklistrade manér eller uppblåsta attityder.

Gör succé båda på stadsfestivalerna med tiotusentals åskådare, på ditt företagsevent eller rent av sprider glädje & får folk att dansa på just din klubb.