GIRL POWER DELUXE

★Lili & Susie

Efter över 30 år som aktiva artister, behöver inte Lili & Susie en närmre presentation. 12 album, 33 singlar och 6 låtar på svensktoppen har hunnits med. Med hits som:

  • Oh mama
  • Bara du och jag
  • What’s the colour of love
  • Okey Okey
  • Show me heaven

 

★Annika Ljungberg

Annika är den riktiga rösten bakom Rednex. 1994 satt hon ihop det fysiska bandet och gav sig ut i världen. Hon har utbildat sig på Adolf Fredriks musikskola och har sjungit sedan barnsben i olika konstellationer och band, men slog igenom ordentligt med Rednex och låten ”Cotton eye Joe” -94. ”Wish you were here” som producerades av megaduon Denniz Pop och Max Martin ligger Annika varmt om hjärtat. Även den vart en stor hit runt om i hela världen. Annika har sina rötter uppe i Härjedalen där hon gärna spenderar tid och samlar krafter.

 

★Ankie Bagger

Ankie slog igenom stort på 80-talet med låtarna ”People say it´s in the air” och ”Where were you last night”. Låtskrivare och producenter var Ola Håkansson, Tim Norell, Alexander Bard och Anders Hansson. Med de hitsen i bagaget blev det många turnéer och ännu fler hits, som ”Bang Bang”, ”I was made for loving you”.

Ankie Bagger har alltid varit en eftertraktad artist, som turnerar flitigt, har en Grammis-nominering, guldskivor och höga listplaceringar på sin meritlista.

Både före och sitt stora genombrott har Bagger körat bakom några av våra mest älskade artister: Tommy Nilsson, Lili & Susie och Dr Alban för att nämna några.

Efter artistkarriären har Ankie Bagger fått tre barn, arbetat som personlig tränare och hälsocoach samt med event och marknadsföring, och även startat en tidning.
Idag driver Ankie, tillsammans med sin sambo, eventbåten M/S Molly som ligger vid Strandvägen, samt sitt bolag Studio Bagger där hon arbetar med homestyling och inredning.

Ankie Baggers hjärta brinner fortfarande ändå allra mest för musiken.