Albin Johnsén & Jakob Karlberg

Albin Johnsén slog igenom stort 2014 med dundersuccén Din Soldat som toppade Spotifylistan flera veckor i sträck och blev årets mest spelade låt. Den har idag över 50 miljoner streams. Sen dess har Albin släppt fyra album där senaste succén kom så sent som i vintras med “Vi gjorde vårt bästa” som tog sig hela vägen in på Svensktoppen och spelades flitigt på radio.

Jakob Karlberg fick sitt genombrott året efter med den eviga sommarhiten “Fan va bra” som än idag spelas flitigt runt om i landet. Låten närmar sig 50 miljoner streams och är en svensk klassiker. Jakob har hunnit släppa ett gäng låtar sen dess och bland annat medverkat i Melodifestivalen. Tillsammans har artisterna 250 miljoner streams och en mängd radiohits som till exempel; “En sista gång”, “Trädgårn” och “Rik”.

Nu släpper killarna för första gången en låt tillsammans! Dessutom ger man sig ut på en gemensam klubbturné. De gjorde en bejublad turné tillsammans precis innan pandemin och tar nu upp där den slutade. Räkna med stor fest och allsång när dessa två entrar scenen!

 

Lyssna på Albin Johnsén på Spotify

Lyssna på Jakob Karlberg på Spotify