Peter Wahlbeck

 

till ert event! Han har arbetat som ståupp-komiker sedan 1995 , och har flera gånger blivit utsedd till Sveriges roligaste komiker. Senast 2009 blev han utsedd till Årets manliga komiker på Standup Galan. Peter Wahlbeck är landets roligaste komiker om man frågar sveriges komiker.

För Peter Wahlbeck är standup comedy bilder. Han målar med ord och gester och bygger sin humor på det ovanliga i vardagen. ”Namnet på en pizzeria”. ”Rika människors brist på fantasi”. ”Varför vägrar Motormännen vägrenskörning?” Ämnen som kan tyckas vara triviala, men som blir geniala när de granskas ur ett Wahlbeckskt perspektiv.

Peter Wahlbecks mångåriga rutin, men ändå ständiga utveckling gör att hans humor fungerar överallt. Han har uppträtt på allt från lokala pizzerior till ledningsgrupper i stora multinationella koncerner. Han rekommenderas av samtliga.

Med en rutin som få ståupp-komiker har ge dig och dina gäster, eller din personal en stunds proffsig underhållning till festen eller middagen. Ståupp-komik är den perfekta avkopplingen på konferenser, kick-off eller säljmöten framför allt på dagtid.

Peter Wahlbeck är också den enda ståupparen som lämnar 100% pengarna tillbaka garanti vid minsta missnöje.

Hälften så dyr – dubbelt så bra! Prova själv!