Kalle Moraeus

Alla känner idag till vår folkkäre programledare, filharmoniker, musiker & underhållare.
Resten är en kreativ explosion för en av våra mest folkära artister. Här ett axplock: Nyckelfigur i både BAO, Orsa Spelmän och turnérande med dem och bandet ”Hej Kalle”. Sju säsonger med SVTs ”Moreaus med mera”. En hel drös julshower med Sveriges absoluta artistelit genom åren. Åtskilliga turnéer, medverkan i och programledare för bl a Allsång På Skansen, Så Ska Det Låta, På Spåret och Körslaget. Och festen fortsätter.
Nu är Kalle redo att med sitt fem man starka band ”Hej Kalle”, ge sig ut i Sveriges avlånga land och frälsa oss med sin musik. Ständigt högaktuell, åker han under hela december på julturné med Loa Falkman & Wiktoria, han syns även i SVTs ”Moraeus med mera” som numera är en del av det svenska folkhemmet. Nästa års kalender innehåller allt från konserter på Dalhalla, via älgjakten till gig med Kalles olika musikaliska grupperingar.
Aktuell i Melodifestivalen 2018 med ”Min Dröm”, 8 år efter debuten där han framförde låten ”Underbart” som gick direkt till Andra Chansen.
Se till att boka Kalle Moraeus i god tid inför er stadsfestival 2018, företagsevenemang eller andra musikaliska upptåg då efterfrågan är väldigt hög!