Ankie Bagger slog igenom stort på 80-talet med låtarna ”People say it´s in the air” och ”Where were you last night”. Låtskrivare och producenter var Ola Håkansson, Tim Norell, Alexander Bard och Anders Hansson. Med de hitsen i bagaget blev det många turnéer och ännu fler hits, som ”Bang Bang”, ”I was made for loving you”.

Ankie Bagger har alltid varit en eftertraktad artist, som turnerar flitigt, har en Grammis-nominering, guldskivor och höga listplaceringar på sin meritlista.

Både före och sitt stora genombrott har Bagger körat bakom några av våra mest älskade artister: Tommy Nilsson, Lili & Susie och Dr Alban för att nämna några.

Efter artistkarriären har Ankie Bagger fått tre barn, arbetat som personlig tränare och hälsocoach samt med event och marknadsföring, och även startat en tidning.
Idag driver Ankie, tillsammans med sin sambo, eventbåten M/S Molly som ligger vid Strandvägen, samt sitt bolag Studio Bagger där hon arbetar med homestyling och inredning.

Ankie Baggers hjärta brinner fortfarande ändå allra mest för musiken och hon är nu tillgänglig för bokningar på företagsevent, klubbspelningar och festivaler med mera.

Singback med dansare eller med liveband.

 

Lyssna på Ankie Bagger på Spotify!